Strongman med Bruce

Är du 80-talist och uppvuxen med Magnus Samuelsson tror jag det är omöjligt att inte drömma om att prova på strong man. Åtminstone jag har alltid velat prova att lyfta en atlassten eller dra en lastbil. Idag fick jag ä-n-t-l-i-g-e-n prova tillsammans med BRUCE hos Sweden Barbell Club.

Matti Jörlén, tillsammans med hans kollega Joel, guidade oss genom övningarna. Eftersom jag inte minns vad de heter får jag helt enkelt lägga upp bilder på dem.


150 kg vägde den.


65 kg vägde varje väska, som jag faktiskt lyckades bära fram å tillbaka genom rummet.


48 kg upp över huvudet.


Atlassten jag måste tillbaka och ta revansch på. 47 kg är inte nog.


Hur kvinnligt är inte det här? 😍

Jag kan inte vara mer arg över att jag spenderat 4 år med styrketräning utan att  lära mig teknik. Man kommer liksom bara så långt med råstyrka. Nu kan jag inte ens göra en såndär dipp man gör för att få upp en vikt över huvudet. Efter maran ska jag ta tag i det här och besöka alla kunniga Bruce-studio ägare för att ta hjälp av dem. Så måste det bli, för det är så skoj!

Tack grabbar för det första Bruce Thursdays! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: