Äventyret med i20 Active börjar nu

När Hyundai Sverige ska lansera sin nya pigga i20 Active skippar de Zlatan. Istället  fick jag och Marcus Zyrken Gustafsson rycka in under påskhelgen med några dagars äventyr på Gotland. Resultatet? MAGISKT!

Det var min vän Lina Hansson, Digital Marketing Manager på Hyundai, som behövde någon hon kunde slänga i det kalla vattnet i april. Förutom mig och Zyrken tog hon även med sig fotograf Emily Dahl och produktionsbyrån On Fleek Film. Så otroligt duktiga och visionära allesammans. Det var inga problem att hålla igång i fyra dagar med dem.

Äntligen får vi visa resultatet från äventyret!

Hyundai Magazine kan du se hela kampanjen och även läsa intervjun med mig om hur det är att köra i20 Active.

sara öhman kampanj

sara öhman head swimming våtdräkt

Sara_Ohman_i20_Active_2_Foto_Emily_Dahl-6

inov8 190 sara öhman

swimrun sara öhman head.jpg

Nästa upplevelse att längta till – Vansbrosimmet!

Min nästa upplevelse att längta till med Hyundai och i20 Active är Vansbrosimmet! Då ska all simträning på riktigt sättas på prov.

Jag skulle så gärna vilja ha sällskap med mig till Vansbro. Är du sugen på att följa med mig kan du tävla med Hyundai om både startplats och våtdräkt! Följer du med?

[BEHIND THE SCENES] En sista grej….

När jag och filmaren Tim hade varit i vattnet och simmat runt i en timme var det dags att filma dyk-scenen. Innan de 10 dyker såg det ut såhär. Jag tyckte jag var rätt stabil ändå, tillskillnad från när jag kom upp efter dyker för att byta om till den sista vandringsscenen, men ser inte riktigt ut så va?

Och såhär ser det ut när man spelar in en ”knyta håret”/”ladda för pass”-scen

Till Lina, Emily, Tim och Andreas; Det var helt fantastiskt att jobba för er! Så otroligt imponerad!

En kommentar

Lägg till →

  1. Vi är så galet glada över att du ville vara med!!! Och ber en aning om ursäkt för alla gånger vi kastade dig i vattnet, hehe…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: