Skidpremiär i Tänndalen

I torsdags drog vi upp till mitt andra hem Tänndalen i sökandet efter snön. Jag hade lyckats övertala Lina, Katarina och Linda att följa med uppåt och lite dolt den 8 timmar långa bilresan upp då jag räknade med att de skulle tycka resan var värd det när vi väl var uppe. 

Så blev det. Lina och Katarina tog lektioner i backen medan jag och Linda jobbade ikapp i stugan. Samt mat, och gott snack! 

I våras hittade jag tillbaka till längdskidorna i någon slags mani som sög mig upp till Tänndalen flera helger. Jag vill minnas att jag tillslut blev riktigt bra… Det märktes inte den här helgen som bjöd på totalt 32 vingliga kilometer.

Här är lite #skidporr som Lina fotade när vi var ute och letade det perfekta ljuset för Hyundai Tucson (som förövrigt givit mig helt nya livsmål). 

Du följer med mig upp nästa gång va?

  
  
     

 

En kommentar

Lägg till →

  1. Härligt att du provade på nya Tucson! Vi blir så glada över att du gillar den!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: