Bollnäshelg med #ess15 och TrailRace

Jag hade kanske världens mest perfekta helg i helgen. Årets höjdpunkt i Bollnäs, BollnäsEss, gick av stapeln under fredagen samt lördagen och Bollnäs TrailRace hände under söndagen. Dessutom hade jag med mig Annelie och Lina på turen till stan jag är uppvuxen i, samt fick hälsa på mamma, pappa och djuren.

Imponeras mer och mer av BollnäsEss för varje år som går. Har inte hittat något träningsevent i Sverige med större utbud av träningsformer, pass, föreläsningar och workshops. Finns något för allt från dansare och yogis till fitnessmänniskor, styrkelyftare, multisportare, skidåkare, simmare och löpare. Dessutom är passhållarna alltid i elitklass på sina grenar.

I år fokuserade jag på teknik och träning för löpning, simning och skidåkning, provade på Nordic Gyms egna UX-energy samt inspirerades under föreläsning av multisportaren Mikael Lindnord. Helt lyrisk är jag nu över hur jag kan bli bättre på mina sporter och har en bank av träningsupplägg med mig från helgen.

IMG_5690

Bollnäs TrailRace hade jag aldrig sprungit förut, men var pepp som nybliven traillöpare för den här säsongen. Loppet gick i skogen jag är uppvuxen i, men hade inga förhoppningar om prestation under de 10 kilometrarna med 400 höjdmeter. Detta var det tredje trailloppet jag sprang i år, näst efter Amazing Trail (21 km) och Axa Fjällmaraton (44 km), och jag måste påstå att banan var fullkomligt gudomlig! Så fina smala stigar, traillöparens dröm! Nästa år önskar jag mig en längre distans för ännumer njutning. Jag kom in på 58 minuter vilket placerade mig på topp 10 för kvinnor 10 KM.

IMG_5596

Helgen till ära hade jag fått låna Hyundais sprillansnya crossover Tucson inför medverkan i deras native-kampanj i Aftonbladet. Den var helt magisk! Tillförmån för artikeln tog jag även sommarens sista simpass i öppet vatten just efter att frosten lämnat Långnäs. Alla bilder är fotade av Lina Hansson, som till vardags är digital specialist på Hyundai men även har superöga för foto.. helt galet! Läs artikeln här!

IMG_5267-2

IMG_5329

IMG_5406

Den här helgen kunde inte ha kommit mer lägligt. Privatlivet är inte på topp just nu, men antar att det vänder strax.

Kram

En kommentar

Lägg till →

  1. Så fantastiska bilder! Helrätt bilmarknadsföring,sånt här går man ju igång på!

    Roligt med BollnäsEss! Jag vill gärna besöka nästa år. Som eventarrangör och egenföretagare är det inspirerande att se andra lyckade event, men aningens klurigt att konkurrera med kommunägda tillställningar utan vinstbehov. Eller Nike Blast (R.I.P) som är ett rent marknadsföringsevent. OH Well. Det är kul med event!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: