Packning inför Axa Fjällmaraton

Det är strax dags för sommarens stora äventyr; Axa Fjällmaraton som sträcker sig från Vålådalen till Trivallen. Jag har varit uppe i trakterna och rekat väder, läst igenom banbeskrivningen och känner mig nu redo att ge mig av. Mycket nöjd med utrustningen.

Att springa i


Som bas litar jag på kompressionsplaggen från Skins. Så stabila, så sköna! De kommer ta mig långt.

Shortsen sprang jag i redan på Stockholm Marathon, där levererade de så hette duga!


Eftersom jag är så nöjd med Skins satsar jag även på deras kompressionsstrumpor.

Det är kallt där uppe. Det lärde jag mig tidigare i veckan och beställde därför en vind- och vattenavvisande jacka från Peak Performance som är lite bättre än den jag hade tidigare. Efter en tur i regnet igår inser jag att jag aldrig någonsin vill ha på mig något annat än den här jackan. Snygg är den också.

Mina favvotights från 2XU följer också med. Samt handskar och kepa.


JÄMT vill jag ha den!


Att packa i


Ryggan på 12 liter har gott om plats. Magnetisk kompass är ett måste står det i packlistan från arrangören.

Att äta


Energi finns det dåligt av på fjället. Förutom energigels packar jag även i riskakor och massa saltgurka!

Har du packat?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: