En sport-bh per tillfälle – Mina favoriter

Jag har packat ALLT inför fjällmaran. Till och med strumpor och kompass. Så sitter jag här strax innan avfärd och inser att jag glömt att tänka på sport-BH. Hur kan något så viktigt och avgörande så lätt glömmas bort?

Kanske för att det är JÄTTESVÅRT att hitta rätt. Ibland vill man att dem ska sitta kan-inte-andas-tight och ibland vill man ha något skönt och lättrörligt. Olika pass – Olika toppar. Helst ska de vara snygga också. Nu när jag såhär sista-minuten-spanar funderar jag över vilka olika sport-bhs man egentligen behöver.

Min önskelista på Sport-BHs

Sport-BH för långdistanspassen

craft pulse bra för pulsband

Den här trillade in på sportamore.se idag! En rejäl BH med rum för pulsband, för bra för att vara sant! Craft Pulse Bra för 499 :-, måste ha den.

Sport-BH för de lättare passen

adidas träning sport bh

Tidigare i veckan blev jag förälskad i den här ryggen (ja, bh-ryggen alltså). Kanske för att jag har mega-nippe på Adidas för tillfället. Adidas GT Supernova Bra för 399:- – Den är ju så j*kla snygg!

Sport-BH för att vara snygg på gymmet

sport bh blacc city lights

Det är faktiskt viktigt att vara snygg på gymmet, du presterar bättre då… eller något sånt. BLACCs citylight mönster har fått mig på fall. Jag har en tidigare modell i svart som jag vill leva i, den är så skön!

Sport-BH för vardagen

8718571607253_001

Jag har nästan helt konverterat till att bära sport-bh jämt, även till vardags. Att ta på sig en vanlig vadderad BH med byglar och så vidare är en pina i jämförelse med att ta på sig något mjukt som håller saker och ting på plats. Vad är så snyggare än Calvin Kleins traditionella topp.

Vilken är din favorit just nu? 

En kommentar

Lägg till →

  1. Har du några tips på sport-bh:ar som är lite vadderade och faktiskt ger snygg byst också? Efter att ha levt i sport-bh genom hela min föräldraledighet så känns alla vanliga bh:ar hemskt obkeväma. Skulle så gärna gå i sport-bh på jobbet också, men klarar inte att vara ”utan byst” och har tighta klänningar på jobbet. Det är ändå stor skillnad från en vanlig bh. Har någon av er testat några som ger snygg siluett under jobbkläder också?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: