Min inspiration

För mig är det viktigt att få inspiration och motivation för att klarar något som jag inte trodde eller att se till att jag utvecklas hela tiden. Jag fyller mitt instagramkontot med personer/bilder som ger mig just detta och försöker omge mig med personer som gör just detta. Utan inspiration och motivation hade jag nog aldrig orkar ta mig dit jag är idag med min träning och definitivt inte orkat fortsätta.

Jag har en del personer i min omgivning, några som jag känner väldigt väl andra som jag inte känner så väl, som inspirerar mig både när det gäller träningen men även jobbmässigt och personligt som kanske inte vet om att de faktiskt gör det. Jag tänkte ta tillfället i akt att berätta om dessa personer och varför de inspirera mig, kanske kan de inspirera dig med. Jag hittar ofta inspiration och motivation från personer som gör saker som jag antingen inte riktigt vågar göra själv , personer som pushar sig själva och kämpar på, till personer som jag bara av någon anledning finner coola/grymma i sig själva.

Det behöver inte alltid vara ett monster lyft i mark som ger mig motivation utan en person som ökar sitt egna personbästa med x antal kilon är lika inspirerande, personer som verkligen tar ut sig i varje pass, dryper av svett och knappt orkar stå , någon göra en övning med perfekt teknik eller någon som gör en övning som jag inte kan. Då tänker jag nämligen, jag vill också vara sådär trött efter mitt pass, jag vill också ta ut mig ordentligt, så nu ska jag verkligen kämpa på mitt pass (jag kan nämligen vara lat och bara gå på en 70-80% max), jag vill också sätta personbästa eller jag vill också vara så duktig att orka/ha tålamod att nöta teknik så mycket att den blir så bra!

5217748702_3fd064ac1c_o_d

Så här kommer min lista på personer som jag vill tala om för att oavsett om ni vet det eller inte, om jag känner er bra eller inte, att ni inspirerar mig och motiverar mig på olika sätt att varje dag. Bli bättre som person, träna mer, lyfta tyngre, kämpa hårdare, utveckla mig själv och pusha mina egna gränser. Sen är det så att nästan alla människor jag möter inspirerar mig på något sätt och alla jag känner inspirerar mig men dessa vill jag lyfta/tipsa om just nu.

PT-Mike (@pt-mike) – Min grymma och underbara PT, utan han hade jag inte tagit mig till den träningsnivå som jag har gjort. Vill ni lära er mer av träning och kost från någon med väldigt sunda värderingar så ska ni prata med Micke! Jag menar jag är ett levande bevis på vad han kan. Han lär mig nya saker, nästan, varje gång vi ses både när det gäller träning men även på ett mer personligt plan. Inspirerar mig till att våga satsa på det jag vill (det kanske du inte trodde). Jag tycker det är så coolt att man vågar satsa på det man brinner för, leva det liv man vill och följa sina drömmar. Jag vet att jag inte alltid är den lättaste kunden, att jag kan vara sjukt envis och ibland ger blickar som kan döda men han står ut med mig och mina galna idéer. Tack Micke för att du säger ifrån på skarpen och ser till att jag är hälsosam.

Screenshot_2015-07-30-15-26-23

Carina Drugge – Fick äran att lära känna denna tuffa brud nu när jag gjorde Andreas Challenge och tuffar person får man leta efter. Att se henne kämpa med träningen driver mig framåt, sen att hon är klok som få skadar inte. Vad sägs om att hon trodde på ett PB i bänk på 30 kg men satte ett PB på 42.5 kg istället. Jag vill vara som Carina när jag är i samma ålder 🙂

Sara Öhman (@saraohman)- Hon springer maraton på maraton, gymmar, lär sig att crawla och står i. Jag förstår inte hur hon hinner med allt men det är väldigt inspirerande med den glädje och energi som hon gör allt. Hennes vilja att lära sig nytt och anta nya utmaningar. Jag är glad över att få ha henne som min vän! Följ henne i alla möjliga sociala medier för att bli inspirerade ni med, eller läs hennes inlägg här på bloggen. Hon inspirerar inte bara i träningen utan att hon vågar göra det hon vill karriärmässigt tycker jag är starkt. Hon kan komma med många kloka ord som ni inte vill missa.

Screenshot_2015-07-30-15-25-44

Göran Lundin – Min bror som kör triathlon, jag tycker det är så himla häftigt. Att han dessutom gör det på egen hand, lägger upp sin träning osv tycker jag är coolt och starkt gjort. Jag skulle nog inte ha pannben för att köra en triathlon (löpningen lär fälla mig) men han har det.

Anthony – Han inspirerar mig varje gång på boxen har kör med Micke innan jag ska, för han är lika slut och svettig varje gång vilket får mig att faktiskt försöka ge 100 % under min träning för jag vill vara lika slut och svettig som han 😀

Carolina Persson (@cardiocarro) – Från första gången jag såg henne på boxen så fastnade jag och ville bli lite mer som henne. Vet inte vad det är men hon är bara grym, sen att hon tar sig tid för mig som inte är en av hennes kunder och bryr sig kan jag bara tacka för. Måste säga ett stort tack för att du tog dig tid och brydde dig tillräckligt för att prata lite allvar med mig gällande kosten.

Hermine (@_fuxia_) – Jag tror crossfitvärlden kommer vara en bra coach rikare nu när hon genomfört sig första utbildning. Jag är imponerad över hur hon nöter teknik och ser till att få till den riktigt bra i övningarna, att hon utbildar sig till PT, åker till Portugal för att genomför och klarar CrossFit level 1, det är liksom det jag också vill göra men inte riktigt ha vågat ta steget till. Jag väntar med spänning på att se vad Hermine gör i framtiden. Fan Herminne, såg just att du klara din första riktigt pullup. shit vad grym du är!

Screenshot_2015-07-30-15-29-16

Annelie Näs (@annelienaes) – När jag kommer till boxen och ser Annelie göra något som jag inte ännu klarar av så inspirerar det mig något galet mycket, jag vill också klara av det där som hon gör. Varför just det är Annelie som påverkar mig på detta sätt vet jag inte men hon pushar mig omedvetet framåt i min träning. Både Micke och Carro har fått höra mig säga, jag vill också göra det där som Annelie gör! Så Annelie snälla fortsätt att träna och gör saker som jag inte klarar av 🙂

Li Åwall (@liawall) – Redan innan jag började med PT365 så hade jag sett Li på nätet och gillade henne direkt, det har inte blivit sämre efter att ha sett de pass hennes kunder får genomlida och hur hon pushar dem. Att se Li på boxen eller hennes inlägg på insta ger mig motivation och inspiration, så snälla fortsätt med det du gör!

Gustaf Ollas (@gustafollas eller @icaniwill)- Alltså det passet han körde med mig för nu typ 2 år sedan sitter fortfarande kvar i mina tankar och ger mig motivation, för jag vill bara få återuppleva den känslan jag hade efteråt. Sen att få följa hans resa med sitt bolag, satsa på det han brinner för ger energi till mig. Sen att kläderna som du designer är väldigt snygga, gör att jag bara vill ta på mig dem och gå till gymmet för att svettas lite 😉

Rebecka Bodén (@sbexi) – Vet inte hur jag ska förklara men hoppade in i ett lag inför en crossfittävling när de stod utan en andra tjej och bara verkligen gjorde allt hon kunde var väldigt inspirerande för mig. Jag hade aldrig vågat det om jag inte kände att jag kunde alla övningar perfekt. Sen att hon är stark och grym gör det inte sämre. Du är så cool!

Anki och Amanda (@anki.amanda) – SM vinnare i Poledance Dubbel, kan göra grymma saker med sina kroppar på stolpen tillsammans och enskilt. Vill också kunna det som de kan!

Screenshot_2015-07-30-15-26-48

Sara Lumholdt (@saralumholdt) – Personen som har lärt mig det mesta jag kan inom pole och den som jag har haft lektioner med. Tuff och cool tjej som är en väldigt duktig instruktör och så inspirerande att titta på när hon kör pole. Tack Sara för att du har tränat mig!

Ida Rosén (@idarosenflow) – En av de som jag har fått äran att ha som tränare i Polefitness, hon kan göra grymma saker på stolpen och inspirerar även på ett personligt plan genom att göra det hon vill.

Alla personer på boxen som kämpar , gör sitt yttersta, som genomgår personliga resor och klarar nya saker ni inspirerar mig!

De personer som faktiskt tagit sig tid att berätta för mig vad de har tyckt om min resa som jag gjort senaste månaderna, att de har tagit sig tiden och skrivit till mig värmer mitt hjärta! Mina bilder har jag till 99% lagt upp för min skull för att motivera mig själv, sen har jag alltid hoppats på att det kanske kan motivera/inspirera någon annan.

GuadalupeNOLA15Oct07Thanks

Här är en lista på några av instagramkonton som ger mig inspiration och motivation:

@crossfit

@gymnasticbodies

@naprapatjonas

@healthylifestyled

@jtm_fit

@fluffy.duck.training

@cfgymnastics

@crossfitgames

@ascdungeon

@prove_it

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: